Recente Blogposts Tsjechië

Het Boomkroonpad in Janské Lázně: Een topattractie

Het Boomkroonpad in Janské Lázně: Een topattractie

Onder Nederlanders die hun vakantie in Tsjechië doorbrengen, is de regio Oost-Bohemen een geliefde bestemming. Niet zo verwonderlijk, als je weet wat dit schitterende gebied je allemaal te bieden heeft. Een van de nieuwste attracties in Oost-Bohemen is het boomkroonpad in Janské Lázně, middenin het Reuzengebergte. Een vakantie in Oost-Bohemen is zonder een bezoek aan dit fenomeen niet compleet! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over dit bijzondere uitstapje.Lees meer

8 dingen die je vast nog niet wist over de Karelsbrug in Praag

8 dingen die je vast nog niet wist over de Karelsbrug in Praag

Vele bruggen overspannen de Moldau, maar de Karelsbrug in Praag is zonder twijfel de bekendste. Deze link tussen de Praagse Oude Stad en Malá Strana is een sterk staaltje middeleeuwse bouwkunst. Als kunstwerk en historische hoogtepunt is deze beroemde brug terecht een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Tsjechië. In dit artikel vertel ik je een aantal dingen die je vast nog niet wist over deze Praagse ‘must see’!Lees meer

Naar het blogoverzicht