Telc in Tsjechie

“Ik wil iedereen laten zien hoe mooi Tsjechië is”.


Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar het Lipnomeer. De Tsjechische cultuur en historie verrasten ons: we wisten niet dat Tsjechië zoveel te bieden had.

Verliefd op Tsjechië

Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. De aantrekkingskracht die het land op ons uitoefende was enorm. Dat kwam onder andere door de bevolking. De Tsjechen zijn een wat terughoudend en verlegen volk, maar hun gastvrijheid en respectvolle manier van met mensen omgaan maakten de omgang met de plaatselijke bevolking prettig en gezellig.

We konden niet wachten om weer te gaan en bezochten Tsjechië steeds vaker. We waren alleen niet zo tevreden over de accommodaties waar we overnachtten. De Tsjechen deden erg hun best, maar onze ideale vakantiewoning konden we niet vinden. Uiteindelijk hakten we de knoop door: we kochten een eigen woning in Tsjechië. Nu konden we thuiskomen in ons favoriete vakantieland. We kregen steeds meer contact met de plaatselijke bevolking en gingen overal naartoe om de mooiste plekjes, natuurgebieden en steden te ontdekken.

Van kenner naar professional

Door al die vakanties werd ik intussen een echte Tsjechië-kenner. Ik fungeerde eerst voor mijn familie, maar later voor steeds meer vakantiegangers naar Tsjechië als een echte reisgids. Ik vertelde ze maar al te graag over de rijke historie, de kleurrijke cultuur en de vele prachtige kastelen die Tsjechië te bieden heeft. Zo ontstond het idee om al die kennis professioneel in te gaan zetten. In 2010 zette ik naast mijn baan in de accountancy CeskySight op. Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig.

Een vakantie met minimaal 4 sterren

Uitgangspunt bij het zoeken van luxe vakantieaccommodaties is onze eigen ervaring. Daaruit hadden we geleerd dat een vakantie voor ons pas echt een vakantie is als:

…je uitstekend slaapt in een prima bed

…de accommodatie helemaal top is

…je overdag fantastische dingen doet

…je ’s avonds heerlijk kunt nagenieten, bijvoorbeeld met een glas wijn bij de openhaard


Daarom richt CeskySight zich op luxe accommodaties die minimaal 4 sterren waard zijn: omdat we vinden dat onze gasten een vakantie vol genieten verdienen.

De meest luxe vakantiewoningen van Tsjechië

De mooiste vakantiewoningen van Tsjechie

De mooiste vakantiehuizen van Tsjechie, door ons persoonlijk geselecteerd.

Klik hier voor onze luxe vakantiehuizen

Wintersport vakantiehuizen Tsjechië

De mooiste wintersport accommodaties van Tsjechië

Bekijk hier onze selectie

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben enorm genoten van onze vakantie in Vrchlabi in Tsjechië en van het nabij liggende Reuzengebergte. Dat het ons goed bevallen is kan ook blijken uit de cijfers die wij voor zowel de accommodatie als voor de service van CeskySight hebben gegeven. Dank voor alle goede zorgen en de prima service die ons is geboden. Met vriendelijke groet P.v.M.

I have received the deposit. Thank you. We enjoyed our stay in the Czech Republic and were very happy with the accommodation. The children loved using the pool. Regards G.W.

Een (te) late reactie eigenlijk, we zijn al weer bijna 2 maanden terug van onze vakantie uit Tsjechie. Het was in één woord fantastisch! We hebben je site ook al bij veel collega's en klanten aanbevolen en zullen zeker in de toekomst nogmaals van je diensten gebruik maken. Het appartement was geweldig, ver boven onze verwachting, de locatie was perfect, kortom al met al een 10 waard!

Het was een geweldige vakantie, een heerlijk schoon huis met een geweldige begeleiding van de beheerder. Hartelijke groeten van de Fam. B.

Ik wil je toch nog even bedanken voor de goede afhandeling van de klacht. Met het erkennen van onze problemen neem je het ongemakkelijke gevoel weg dat wij hadden. Hiermee maak je ons tevreden klanten en voor een eventueel volgende keer durven wij gewoon weer bij jullie te boeken. Mocht het zo uitkomen dan kunnen we jullie organisatie van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen. Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en wie weet tot ziens. Berry L.