Gratis Tsjechië Brochure?
Brochure TsjechiëDownload

Page content

Boomkroonpad Lipno

article content

Boomkroonpad Lipno

Bekijk de natuur vanuit een ander perspectief.
Het eerste boomkroonpad in Tsjechië biedt bezoekers een unieke variatie aan avontuur. Het pad is op een subtiele manier in het landschap rond het Lipnomeer verwerkt en maakt het Lipno Active Park compleet. Naast het prachtige uitzicht dat vanaf de 40 meter hoge uitkijktoren waargenomen kan worden, biedt het 675 meter lange pad vele andere avontuurlijke ervaringen. Al deze attracties en nog veel meer activiteiten maken het pad de ideale bestemming voor actieve bezoekers, gezinnen en senioren die hebben besloten om een leuke en avontuurlijke reis te ondernemen. Het pad is ook geschikt voor mindervalide bezoekers en bezoekers met beperkte mobiliteit. Het Lipno boomkroonpad biedt een gloednieuwe dimensie voor vrijetijdsactiviteiten.

Het pad
De houten constructie van het Lipno boomkroonpad is zorgvuldig opgenomen in de boomtoppen van het gemengde bos. De gehele lengte van het pad is drempelvrij en aangepast, niet alleen voor kinder- en wandelwagens, maar ook voor mensen in een rolstoel. Daarom is het pad probleemloos toegankelijk voor iedereen. Het avontuurlijke en interessante pad is gemaakt in de vorm van een brug en bestaat uit massief verlijmde lamellen hout en 75 ondersteunende kolommen. De houten leuningen en een transparant zijnet zijn de garantie voor ieders veiligheid.

De observatietoren
Het boomkroonpad eindigt met een 40 meter hoge uitkijktoren, wat het hoogste punt van het pad is. De toren biedt een adembenemend uitzicht over bijna het gehele Lipnogebied, de omgeving van het Boheemse Woud en de Novohradske bergen. De 9-hoekige vorm van de toren biedt een uniek uitzicht, niet alleen dankzij de architectuur, maar ook door de drempelvrije toegang, het type constructie en de methode.

Avontuurattracties: rodelen en adrenaline
Daag jezelf  eens uit voor een volstrekt ongebruikelijke maar veilige ervaring, namelijk de 18 ‘adrenalinestations’ over een lengte van 675 meter op het obstakelvrije pad. Het hoogtepunt van deze avontuurattracties is de langste rodelbaan van Tsjechië met een lengte van 52 meter.. Van de stammen tot aan de boomtoppen geniet u van talrijke aspecten van de natuur. Diverse mosformaties, insecten, kleine dieren en vogels kunnen duidelijk waargenomen worden vanuit een uniek perspectief.

Meer informatie over het Lipno boomkroonpad vindt u hier.

Gratis e-book 'verliefd op Tsjechië'
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Boomkroonpad Lipno

Plaats een reactie


*