Wat ga je ontdekken in dit e-book?

  • Welke locaties zijn ideaal voor kinderen
  • Budgetvriendelijke locaties
  • Wat valt er te beleven
  • Informatie over de skipistes
  • Lokale horeca
  • Faciliteiten
  • Handige tips en aanraders

Direct toegang

Beste wintersportliefhebber,

Niets is leuker dan een heerlijke sneeuwvakantie met familie of vrienden. Samen met je (klein)kinderen of goede vrienden genieten van de sneeuw is een fantastische ervaring.

Tsjechië is een ideale bestemming voor zo’n vrienden- of familievakantie in de sneeuw – mede dankzij het aantrekkelijke prijsniveau. Maar de skiresorts in Tsjechië hebben nog veel meer te bieden dan dat! Wintersportliefhebbers die voor het eerst in Tsjechië komen, zijn vaak verbaasd over hoe modern en luxe de skivoorzieningen zijn. Dankzij de vele sneeuwmachines ben je altijd verzekerd van voldoende goede sneeuw. Het verhuurde materiaal en de aangeboden skilessen (vaak in het Engels of Duits) zijn dik in orde. Kinderen krijgen heel geduldig les en pikken alles snel op dankzij slim ingerichte kidsparken het gebruik van speelse gebaren. Boven op de bergen vind je behalve mooie uitzichten ook uitstekende restaurants en ook beneden aan de piste komt de inwendige mens niets tekort.

Speciaal voor jou hebben we de populairste skiresorts van Tsjechië verzameld in dit E-book. We hebben de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet, zodat je heel eenvoudig het skigebied vindt dat het beste bij jou past. Zo ben je zeker van een schitterde sneeuwvakantie.

Veel winterplezier en see you in Tsjechië,

Jellie van der Veen

Ik vind het E-book er meer dan prima uitzien!!! In de meeste van deze gebieden ben ik zelf geweest en zeker de laatste jaren zien ze er veel professioneler uit! Ik denk dat de meeste mensen dit niet weten en dat daarom de informatie voor hun verhelderend zal werken! Dhr. T.T.Leuk boek! Compacte informatie, precies wat we nodig hebben. Dank je!

Over Jellie

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Direct toegang