Marketeer om zichtbaarheid

Ben jij iemand die niets leuker vindt om zich de hele dag met marketing bezig te houden. Marketing in de breedste zin, met als doel om onze zichtbaarheid te vergroten. Je geniet van mooie heldere, informatieve of inspirerende teksten, van het schrijven van de mooiste blogberichten over reizen en vakantie, die het waard zijn om te delen. Uiteraard helemaal SEO proof. Van het maken van prachtige toeristische informatie over Tsjechië voor onze klanten. Je vindt het leuk om ook Soc. Media daarvoor in te zetten. Kort samengevat je weet wat content marketing inhoudt.


Spreekt het concept CeskySight jou aan en heb je interesse? 

Neem dan contact met ons op en dan nemen we alle tijd voor jou om te kijken of we een goede match zijn.

Over CeskySight

CeskySight is een zelfstandige reisorganisatie, die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van luxe vakantiehuizen in Tsjechië. De vakantiehuizen, appartementen zijn altijd 4 en 5 sterren en staan op de mooiste locaties van Tsjechië. Deze worden met veel passie uitgezocht.

Onze klanten bevinden zich in Nederland, België en grotendeels in Duitsland.  


Wij zoeken ondersteuning in onze organisatie, minimaal op HBO niveau. De belangrijkste taken zijn het schrijven van SEO proof teksten, blogberichten, nieuwsbrieven en fraaie beschrijvingen voor onze vakantiehuizen. En uiteraard soc. media teksten.  Dit alles in meerdere talen. Daarnaast willen we graag dat  je onze websites ( NL, DE en Eng.) vult met mooie artikelen en prachtige foto's.
Ook ondersteuning geven aan onze klantenservice, mits je ook de Engelse en Duitse taal goed beheerst vinden we belangrijk. Dan leer je onze huizen kennen en kom je met onze gasten in contact en weet wat er leeft. 

We verwachten dat jij je gemakkelijk nieuwe(populaire) software eigen kunt maken of al kent en ook onze vertalers kunt aansturen. We werken al met A.I. software en verwachten dat jij dat ook wilt gebruiken en je daarin verder wilt ontwikkelen.  Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen vinden we erg belangrijk. Behoorlijk all-round dus. 

In feite kunnen we deze functie zo breed maken als nodig/mogelijk is.

We kijken naar de kennis en beschikbare tijd die jij kunt bieden. 

Zie jij dit wel voor je en heb je ook nog eens affiniteit met reizen? Kom dan bij ons werken.

Dit hebben wij jou te bieden

Een marktconform salaris

 Volgens CAO Reisbranche

Kantoor in Franeker

Maar deels thuis werken is ook bespreekbaar, na een inwerkperiode.  Flexibele uren, eventueel schoolvakanties vrij is ook mogelijk.

Leuk team, waarvan een aantal thuiswerken.

Een verantwoordelijke rol

in een groeiende reisorganisatie met internationale sfeer.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, lijkt je dit leuk? En je verder ontwikkelen in een groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@ceskysight.nl