Gratis Tsjechië Brochure?
Brochure TsjechiëDownload

Page content

Boekingsprocedure

Boekingsprocedure bij CeskySight
• Via “Prijzen & beschikbaarheid”doet u een reservering bij CeskySight. Deze reservering is bindend. Wij nemen altijd eerst contact op met de eigenaar om 100% zeker te zijn dat de accommodatie ook voor u beschikbaar is. Dit om teleurstelling te voorkomen. Mocht u nog niet willen boeken maar wel informatie willen over een betreffende accommodatie dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.
• Binnen 48 uur ontvangt u een bevestiging van de beschikbaarheid van de accommodatie per mail of telefoon. Daarna is de reservering definitief.
• Na enkele werkdagen ontvangt u van CeskySight een formulier, via e-mail, waarop u de resterende informatie kunt invullen. Dit betreft de o.a. persoonsgegevens van de medereizigers. Ook kunt u via dit formulier aangeven of u een reis of annuleringsverzekering wenst.
• Na het invullen van dit formulier ontvang u binnen twee weken een factuur voor de verschuldigde reissom.
• Enkele weken voor vertrek naar uw bestemming ontvangt u van CeskySight een leuk informatiepakket met brochures, kaarten etc. over de regio waar u verblijft. Tevens ontvang u een routebeschrijving naar de betreffende accommodatie.

Comment Section

0 reacties op “Boekingsprocedure

Plaats een reactie


*