Administratief CeskySight

Commercieel medewerker verhuur-vakantiehuizen

Ben jij een digitale duizendpoot, die zich thuis voelt in de reisbranche?

Wordt jij blij van onze vakantiehuizen en maak je daar graag prachtige presentaties voor?


Spreekt het concept CeskySight jou aan en heb je interesse? 

Neem dan contact met ons op en dan nemen we alle tijd voor jou om te kijken of we een goede match zijn.

Over CeskySight

CeskySight is een zelfstandige reisorganisatie, die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van luxe vakantiehuizen in Tsjechië. De vakantiehuizen, appartementen en zijn altijd 4 en 5 sterren en staan op de mooiste locaties van Tsjechië.

Onze klanten bevinden zich in Nederland, België en grotendeels in Duitsland.  


Wij zoeken ondersteuning in onze organisatie, liefst op HBO niveau. De belangrijkste taken zijn de presentaties van onze vakantiehuizen optimaliseren en bijhouden in onze boekingssoftware.  
Daarnaast de contacten onderhouden met huiseigenaren en onze Duitse/Eng. zaken partners. Eventueel ook het klantencontact op je nemen.

We verwachten dat jij je gemakkelijk nieuwe software (boekingssysteem) kunt eigen maken en vooral goed overzicht kan houden. Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen vinden we erg belangrijk. Behoorlijk all-round dus. 

In feite kunnen we deze functie zo breed maken als nodig/mogelijk is. We besteden regelmatig klussen uit aan bedrijven, maar deze kunnen we ook hier op kantoor gaan uitvoeren. Zoals bijv. het opmaken van onze nieuwsbrieven. We kijken naar de kennis en beschikbare tijd die jij kunt bieden. 

Zie jij dit wel voor je en heb je ook nog eens affiniteit met reizen en beheers je de Engelse en Duitse taal? Kom dan bij ons werken.

Dit hebben wij jou te bieden

Een marktconform salaris

 Volgens CAO Reisbranche

Kantoor in Franeker

Maar deels thuis werken is ook bespreekbaar, na een inwerkperiode.  Flexibele uren, eventueel schoolvakanties vrij is ook mogelijk.

Leuk team, waarvan de meeste thuiswerken.

Een verantwoordelijke rol

in een groeiende reisorganisatie met internationale sfeer.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, lijkt je dit leuk? En je verder ontwikkelen in een groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@ceskysight.nl