Ontdek hier de ultieme Skigebieden van Tsjechië

Download hier jouw gratis e-book: "de beste skigebieden van Tsjechië" en ontdek waar jij moet zijn voor de ultieme wintersportvakantie...

  • Welke locaties zijn ideaal voor kinderen
  • Budgetvriendelijke locaties
  • Wat valt er te beleven
  • Informatie over de skipistes
  • Lokale horeca
  • Faciliteiten
  • Handige tips en aanraders
50%
Ontdek de beste skiresorts van Tsjechië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie Banga

Mijn naam is Jellie Banga. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

De ultieme skivakantie beleven?

Download dan snel dit e-book en ontdekwaar dat kan...

Download Gratis