arrow_drop_up arrow_drop_down

De beste skigebieden van Tsjechië

  • Welke locaties zijn ideaal voor kinderen
  • Budgetvriendelijke locaties
  • Wat valt er te beleven
  • Informatie over de skipistes
  • Lokale horeca
  • Faciliteiten
  • Handige tips en aanraders

50%
Gratis download
De beste skigebieden van Tsjechië
Direct toegang
9+

Jaar actief in Tsjechië

1000+

E-book downloads

19

Topresorts

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Ik vind het E-book er meer dan prima uitzien!!! In de meeste van deze gebieden ben ik zelf geweest en zeker de laatste jaren zien ze er veel professioneler uit! Ik denk dat de meeste mensen dit niet weten en dat daarom de informatie voor hun verhelderend zal werken! 

Dhr. T.T.

Leuk boek! Compacte informatie, precies wat we nodig hebben. Dank je!Een enthousiastie skiër

Maak jouw wintersport in Tsjechië onvergetelijk

Niets is leuker dan een heerlijke sneeuwvakantie met familie of vrienden. 

Speciaal voor jou hebben we daarom de populairste skiresorts van Tsjechië verzameld in dit E-book. We hebben de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet, zodat je heel eenvoudig het skigebied vindt dat het beste bij jou past. Zo ben je zeker van een schitterde sneeuwvakantie.

50%
Ontdek dé skiresorts van Tsjechië
Gratis download