Ontdek hier de ultieme Skigebieden van Tsjechië

  • Welke locaties zijn ideaal voor kinderen
  • Budgetvriendelijke locaties
  • Wat valt er te beleven
  • Informatie over de skipistes
  • Lokale horeca
  • Faciliteiten
  • Handige tips en aanraders
50%
Ontdek de beste skiresorts van Tsjechië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Download Gratis