Jellie vakantiehuizen Tsjechië

Over ons

 CeskySight  is altijd op zoek naar de mooiste vakantiehuizen in Tsjechië

De allerbeste vakantie?

Tsjechië heeft alles voor een onvergetelijke vakantie: een rijke historie en cultuur, schitterende natuur, heerlijk (en betaalbaar) eten, een gastvrije, respectvolle bevolking en volop ruimte voor actieve bezigheden. Zelf verloor ik al in 2005 mijn hart aan dit land van sprookjesachtige kastelen en betoverende verhalen. Sindsdien wil ik maar één ding: mijn liefde voor Tsjechië met zoveel mogelijk mensen delen!


Fantastische herinneringen

Uit ervaring weet ik dat de vakantiewoningen in Tsjechië niet altijd aan de verwachtingen voldoen – en dat terwijl een fijne accommodatie essentieel is voor een geslaagde vakantie. Ga maar na: overdag geniet je met elkaar van al het moois dat de omgeving te bieden heeft en ’s avonds kijk je samen voldaan op de dag terug op een sfeervolle plek die op alle fronten ‘klopt’. Comfortabel en stijlvol interieur, open haard, goed glas wijn (of een Urquell-pilsje, zoals ik zelf soms graag drink) erbij… Alleen zo creëer je de allerbeste vakantieherinneringen. 

Passie die werkt

Precies op dit punt kan ik mijn kwaliteiten in CeskySight kwijt; ik heb namelijk een uitstekend gevoel voor huizen en sfeer. Daarnaast weet ik feilloos de plekjes te vinden die garant staan voor de perfecte balans tussen ontspanning en beleving. Niets geeft mij meer voldoening dan mensen te laten genieten van een heerlijk, luxe huis in een fantastische omgeving. In 2010 zette ik daarom, toen nog naast mijn baan in de accountancy, CeskySight op. Inmiddels is CeskySight een volwaardige reisorganisatie met meerdere medewerkers en prijs ik mezelf gelukkig dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.


Een ontspannen vakantie

Doordat mijn familie een eigen vakantiehuis in Tsjechië heeft en ik er minstens drie tot vier keer per jaar te vinden ben, ken ik het land inmiddels als geen ander. Ik bezoek al onze accommodaties zelf en ken de eigenaren persoonlijk. Wat onze vakantiewoningen betreft ben ik heel kritisch; ik neem beslist niet ieder huis in ons aanbod op, juist omdat voor onze klanten alleen het beste goed genoeg is. Kiezen voor Cesky Sight betekent daarom vooral kiezen voor een zorgeloze vakantie. Boek je bij ons, dan kun je rekenen op een ontspannen vakantie die aan al je verwachtingen voldoet, of ze – zoals ik het nog liever zie – zelfs overtreft!

Het team achter CeskySight

Jellie van der Veen-Banga

Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar het Lipnomeer. De Tsjechische cultuur en historie verrasten ons: we wisten niet dat Tsjechië zoveel te bieden had.

Sandra van Bijsterveld

Schrijven over reizen, dat is wat ik het allerliefste doe. Tijdens mijn studie leerde ik Russisch, Tsjechisch en Bulgaars en verloor ik mijn hart aan Tsjechië. 

Het werd mijn favoriete vakantiebestemming en ik maakte zelfs van mijn hobby mijn beroep. 

Petra Bloem

Voor mij is het als professioneel vertaler een native speaker Duits - 

wiens hart sneller gaat kloppen van reizen, cultuur, sport en natuur -

  een aantrekkelijke taak, de website, blogberichten en e-book naar 

mijn moedertaal - te vertalen. 

Veronika Hoďáková

Als "officieel" Nederlander maar met echt Tsjechisch bloed steun ik Jellie o.a. in de communicatie met Tsjechisch sprekende eigenaren en klanten. CeskySight is (dan volkomen terecht) de navelstreng die mij met mijn vaderland verbindt. Het zoeken naar de mooiste vakantiehuizen is inmiddels een gezonde obsessie geworden. Ik ontdek nog elke dag hoe schitterend mijn Tsjechië is!

Ruben Hiemstra

Als technische man help ik Jellie met haar website en alles wat daar bij komt kijken. Geweldig leuk om te doen, vooral omdat het voor mij een compleet andere sector is dan ik gewend ben. Door Jellie ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar Tsjechië.

Jan Boersma

Op gebied van online marketing en SEO help ik CeskySight om hun luxe vakantiehuizen bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Jellie haar passie voor Tsjechië werkt aanstekelijk en dat heeft mij en mijn gezin nieuwsgierig gemaakt om dit land te gaan ontdekken.