Vakantiehuis verhuren in Tsjechië

Wilt u uw huis in Tsjechië verhuren?

Neem dan contact met ons op!

CeskySight wil graag haar collectie huizen uitbreiden. Ben je in het gelukkige bezit van een luxe vakantiehuis of appartement in Tsjechië? En vind je ook dat Tsjechië het verdient om door zo veel mogelijk mensen ontdekt te worden? Dan wil CeskySight je graag helpen om je vakantiewoning te verhuren en meer gasten te bereiken.


De huizen die CeskySight vertegenwoordigt, zijn stuk voor stuk uniek. Ook jouw huis is speciaal of staat misschien wel op een heel bijzondere locatie. Juist omdat geen twee huizen hetzelfde zijn, verloopt de samenwerking met CeskySight altijd in goed overleg. Zo blijf je als eigenaar zelf de touwtjes in handen houden, terwijl je wel kunt bouwen op een betrouwbare partner.


CeskySight beschikt over een breed netwerk in Tsjechië en daarbuiten. Dat zorgt ervoor dat al onze accommodaties de aandacht krijgen die ze verdienen op de vakantiehuizenmarkt. Hierdoor krijgen onze huizenbezitters meer gasten en zijn ze geen tijd meer kwijt aan marketing, bemiddeling, correspondentie en boekingen. Alleen het leukste blijft over: het ontvangen van gasten in je perfect verzorgde accommodatie. En genieten van Tsjechië natuurlijk.


Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met CeskySight? Neem dan contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Toen wij benaderd werden door Jellie van der Veen met de vraag om ons huis via CeskySight te gaan verhuren, moesten we even heel goed nadenken. Er kwamen allemaal vragen in ons op: Geven we nu ons huis uit handen? Kunnen we nog wel in ons huis wanneer we willen? Wie komt er nu in ons huis zonder dat het contact eerst via ons loopt? Maar we hebben er absoluut geen spijt van. De bezetting is verdubbeld en het contact met CeskySight oftewel met Jellie is heel prettig en persoonlijk. Door het directe contact heb je niet het gevoel dat je de regie over het huis uit handen geeft, maar dat het bij CeskySight juist in goede handen is. We zitten helemaal op een lijn wat betreft de aanpak van het verhuur. We hadden eens een huurder die grote vlekken had gemaakt op de muur. Wat moesten we doen? Even bellen met Jellie en je krijgt een kant en klaar advies. Na 2 jaar zaken met Jellie te hebben gedaan, kunnen we Jellie met CeskySight echt aanraden!

Maarten B. en Mireille G.

Wij verhuren onze woningen nu sedert een aantal jaren ook via CeskySight. De contacten verlopen prima en de afspraken worden keurig nagekomen. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en hun aangeleverde boekingen. Ik kan andere huiseigenaren die hun woning willen verhuren voor extra rendement CeskySight dan ook van harte aanbevelen!

Theo T.

Vakantiehuis Mlade Buky

Contact