Partners CeskySight
Vakantie in Tsjechië
Jellie Banga
Vakantie in Tsjechië
05/27/2023
3 min
0

Achter de schermen bij CeskySight

05/27/2023
3 min
0

Wij boeken met name vanuit onze eigen boekingswebsite. Toch werken wij ook samen met grote vakantiehuizenportals, zoals AirBnb, VRBO en Hometogo. Wil jij weten waarom? Lees dan vooral verder!

SGR reisbureau CeskySight 

CeskySight is een SGR reisbureau, gespecialiseerd in het selecteren en verhuren van de mooiste vakantiehuizen, op de mooiste locaties in Tsjechië. Dat doen we al sinds 2009. Twee mensen van ons team, Jellie en Veronika zijn voortdurend op zoek naar de allerbeste huizen. We stoppen daar veel tijd en aandacht in en daar ligt écht onze expertise. Onze gasten zijn bij aankomst altijd blij verrast door de hoge kwaliteit en de ligging van hun vakantiehuis.

We zijn CeskySight vooral gestart omdat we helemaal verliefd zijn op dit prachtige land en ons enthousiasme willen delen met veel meer mensen. Ook omdat we het belangrijk vinden om de belangen van zowel onze huiseigenaren als onze gasten goed te verzorgen. Zo weten de eigenaren dat hun huis in goede handen is en kunnen de gasten genieten van een fijne vakantie voor een verantwoorde prijs. 

Hier lees je in het kort hoe wij daarbij te werk gaan.

Contact & Contract met huiseigenaar

Wij werken uitsluitend met particuliere huiseigenaren: trotse en blije bezitters van een luxe vakantiehuis in Tsjechië. Sommige komen we zelf op het spoor, andere melden zich op eigen initiatief bij ons. Dit laatste gebeurt steeds vaker en vinden we het allerleukst. Want het betekent dat onze bekendheid en goede naam groeit. 

Alle huizen worden door ons persoonlijk bezocht en gecheckt. Wij kennen alle huiseigenaren persoonlijk. Om opgenomen te worden in ons huizenbestand moeten de huizen en hun eigenaren aan een aantal kwaliteitseisen voldoen.

Wij kiezen alleen vakantiehuizen die voor ons de WOW-factor hebben, huizen waar we zelf onze vakantie zouden willen doorbrengen. Wij, maar ook onze gasten stellen namelijk hoge eisen qua afwerkingsniveau, inrichting en inventaris. Natuurlijk moet het huis mooi gelegen zijn in een omgeving die aantrekkelijk en gevarieerd is. 

Daarnaast moet er een goede lokale beheerder zijn, omdat de eigenaren zelf vaak in Nederland of Duitsland wonen. Iemand die een oogje in het zeil houdt bij afwezigheid van de eigenaar en zorg draagt voor schoonmaak en onderhoud. Een beheerder treedt op als 1e aanspreekpunt voor de gasten. 

Als laatste stellen wij bijzonder veel prijs op prettig contact met de huiseigenaar. Het spreekt vanzelf dat hij of zij betrouwbaar is en gemaakte afspraken nakomt. Dat doen wij ook. En we willen graag dat de eigenaar echt zijn best doet voor de gasten, want zo gaan wij als CeskySight ook met huiseigenaren om: vriendelijk, behulpzaam en correct.

Wanneer aan deze drie voorwaarden is voldaan, stellen we samen een contract op. Daarin staan uitgebreid alle procedures, afspraken en voorwaarden beschreven, zodat we elkaar goed begrijpen en weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Huis op website, sociale media en vakantieportals

Als het contract met de huiseigenaar is getekend, nemen we de huizen op in onze eigen boekingswebsite booking.ceskysight.nl Op deze gebruiksvriendelijke en goed doorzoekbare website staan alle huizen, voorzien van een aansprekende en adequate beschrijving. Reserveren, boeken en betalen is een fluitje van een cent voor onze gasten. Via onze nieuwsbrief en sociale mediakanalen brengen wij de vakantiehuizen onder de aandacht van potentiële huurders.

Ons boekingssysteem is gekoppeld aan een aantal grote vakantiehuizenportals. Daar komen onze huizen automatisch op te staan. Deze portals blinken uit in hun resultaatgerichte internetmarketing. Daarachter zit een groot team en technisch zeer complexe reserveringsystemen. Als relatief klein reisbureau kunnen wij daar echt niet aan tippen. Dus wij besteden het graag uit aan deze professionals, ieder zijn vak.

Uw vakantiehuis op Airbnb

Een begrijpelijk prijskaartje

Aan al die marketinginspanningen van de grote portals hangt wel een pittig prijskaartje. Logisch. En die wordt doorberekend aan degene die via de portal een boeking doet. Ook aan onze gasten die op deze manier een van onze vakantiehuizen boeken. Dus misschien ook wel aan jullie. Dan kan het zijn dat je 6 tot 20% meer betaalt.


Bookdirect – wanneer je prima weet wat je wilt

We zien de laatste jaren steeds vaker dat gasten rechtstreeks bij ons boeken. Sommigen bijvoorbeeld omdat ze weten wat ze willen en dat vlot vinden in onze boekingssoftware. Anderen omdat ze zich bewust zijn van de prijsopbouw van de verhuurprijzen. Hoe je ook bij ons komt – via een portal of door direct in ons systeem te boeken – je bent altijd van harte welkom. 

Wil je meer weten over het huren van vakantiehuizen in Tsjechië?

Schrijf je dan nu meteen in voor onze nieuwsbrief. Daarin publiceren we regelmatig over onze (nieuwe) vakantiehuizen en prijsacties. 

 

 

Reacties
Categorieën