Ontdek hier de historie van Tsjechië

met zijn eeuwenoude Burchten en Kastelen

 Download hier jouw gratis e-boek: "Burchten en Kastelen" en ontdek waar ze zijn en wat ze zo bijzonder maakt...

  • Praag
  • Cesky Krumlov
  • Unesco monumenten
  • Evenementen
  • Extra tips
  • Prachtige afbeeldingen
  • Beschrijvingen van alle kastelen en burchten van Tsjechië
50%
Ontdek de Burchten en Kastelen van Tsjechië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

De eeuwenoude geschiedenis van de kastelen ontdekken?

Download snel dit e-book "Burchten en kastelen"

Download Gratis >>