Ontdek hier het Beste van Tsjechië

 Download hier jouw gratis e-boek: "Best of the Czech Republic" en ontdek:

 • Top 10 bezienswaardigheden
 • Praag van de architectuur
  • De Praagse Burcht
  • Panoramisch Praag
  • Romantiek in Praag
  • Culinair op stap
  • Muzikaal Praag
  • De legendes en verhalen
  • Spiritueel Praag

Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Het beste wat Tsjechië te bieden heeft

Ontdek het in dit gratis e-book "the Best of Czech Republic"

Download Gratis