Ontdek al het Luxe wat Tsjechië te bieden heeft

 Download hier jouw gratis e-boek: "Luxury Holiday" en ontdek alles over:

  • Luxe boutiques en bekende internationale merken
  • Beauty
  • De gastronomie van Tsjechië
  • Unieke en luxe hotels
  • Golf en Wellness
  • Luxe bruiloften
  • Muzikaal Praag
50%
Ontdek de luxe vakantie in Tsjechië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Een luxe vakantie beleven in Tsjechië?

Ontdek hoe in dit gratis e-book "Luxury Holiday"

Nú downloaden