Ontdek jouw favoriete Regio van Tsjechië

 Download hier jouw gratis e-boek: "Regio's van Tsjechië" en ontdek in welke Regio jij moet zijn voor jouw droomvakantie in Tsjechië:

  • Praag
  • Romantiek in Midden-Tsjechië
  • Actief in Zuid-Tsjechië
  • Plzen, de bier legende in het westen
  • Noord-Tsjechië
  • Melancholische schoonheid van het Oosten
  • Moravië en Silezië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie Banga

Mijn naam is Jellie Banga. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.


In welke Regio ga jij jouw
droomvakantie beleven?

Ontdek het in dit e-book

Download Gratis >>