Ontdek hier de prachtige Bergen van Tsjechië 

 Download "Bergen van Tsjechië" en ontdek alles over de spectaculaire gebergten die jij wilt bezoeken...

  • Het Reuzengebergte
  • Bohemer Woud
  • Het IJzergebergte
  • Adelaarsgebergte
  • Het Jeseniky - gebergte
  • De heuvels van Beskiden
  • De bergen en dalen van het Ertsgebergte
  • Rotscomplexen van Tsjechië
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Welk gebergten van Tsjechië ga jij ontdekken?

Download het E-book nu helemaal Gratis

Nu Downloaden >>