Ontdek de Geheimen van Tsjechië!

 Download hier jouw gratis e-boek: "Verliefd op Tsjechië" en ontdek:

  • Welke steden je gezien moet hebben
  • De bezienswaardigheden die je niet mag missen
  • Waar de unieke activiteiten te vinden zijn
  • Indrukwekkende plekken die zelfs je kinderen stil krijgen
  • 12 Unesco monumenten voor de cultuur liefhebbers
  • De beste Feesten en Evenementen
  • en nog veel meer...
Download Gratis
De mooiste plekken van Tsjechië ontdek je in dit e-book

Jellie van der Veen

Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site en diverse e-books deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

Word jij ook verliefd op Tsjechië?

In dit e-book ontdek je waarom...

Gratis Downloaden