Toeristisch informatiepakket Tsjechië, wandelkaarten E.d.

Toeristisch informatiepakket Tsjechië, wandelkaarten E.d.

Bij een boeking van een vakantiehuis of appartement bij CeskySight ontvangt u gratis een uitgebreid toeristisch informatiepakket, inclusief wandelkaarten. U bent dan meteen op de hoogte van alle toeristische attracties en bezienswaardigheden die zich in de directe omgeving van uw accommodatie bevinden, zodat u zich geen dag hoeft te vervelen! U komt al gauw tijd te kort om alles te zien en te beleven!

Inbegrepen in het toeristisch informatiepakket

• Prachtige A4 brochures met veel fotomateriaal
• Bezienswaardigheden in de regio
• Diverse kaarten, o.a. wandelkaarten
• DVD ’s
• Uitstapjes speciaal voor kinderen

Wilt u tijdens uw verblijf in Tsjechië vooral culturele uitstapjes maken of wilt u liever een ski- of wandelvakantie? Tip: Laat ons weten naar welke activiteiten (cultuur, skiën, wandelen, steden bezoeken, etc.) uw voorkeur uitgaat, dan passen wij het pakket aan uw wensen aan!

Over de schrijver
Mijn naam is Jellie van der Veen. Mijn passie voor Tsjechië ontstond jaren geleden, toen ik in 2005 met mijn man en drie dochters voor het eerst op vakantie ging naar Tsjechië. Na die eerste vakantie waren we voorgoed verliefd op Tsjechië. Dat was de start van CeskySight op. Inmiddels is CeskySight uitgegroeid tot een volledige reisorganisatie met meerdere medewerkers. Mijn passie is mijn werk geworden en dat maakt me ontzettend gelukkig. Via deze site deel ik mijn kennis en ervaring met jou.
Reactie plaatsen